Atbildīga tiešsaistes loterijas spēlēšana

Atbildīga tiešsaistes loterijas spēlēšana

2016-08-02 16:57:18 -

Momentloterija un loterija — vieglāka veida azartspēles

Momentloterijas un loterija ir visās valstīs sociāli vispieņemamākais azartspēļu veids. Ja kādam izstāstīsit, ka spēlējat Eurojackpot vai momentloteriju, jūs neuzskatīs par personu, kas ir atkarīga no azartspēlēm. Savukārt, ja izstāstīsit par kazino apmeklējumu, uz jums var skatīties savādi. Neparasti, bet spēlētāju ieguvums (laimestu procentuālā attiecība no kopējā apgrozījuma) ir daudz lielāks no citām spēlēm, nekā no loterijas. Piemēram, spēlētāji var saņemt daudz lielāku atdevi, spēlējot ruleti vai spēļu automātus.

Atkarība no loterijas

Kaut gan loterija ir vieglāka veida azartspēle, spēlētājiem ir jāievēro piesardzība. Ieguldiet tikai tādu summu, kādu esat gatavs zaudēt. Arī momentloterijas un loterija lielākoties ir paredzētas tikai izklaidei. Ja spēlējat regulāri, spēlē ieguldītajai summai nevajadzētu būt tādai, kas būtiski ietekmē jūsu ģimenes budžetu. Iespēja laimēt vienmēr piesaista: bieži uzzinām, ka kāda persona džekpotā ir laimējusi vairākus miljonus, tomēr kredīts momentloterijas vai loterijas biļešu iegādei nav ņemts.

Vienmēr ir pieejama palīdzība

Ja uzskatāt, ka spēlējat pārāk daudz, pirms loterijas rezultātu izziņošanas jūtat satraukumu, kā arī tad, ja esat saņēmis draugu un ģimenes locekļu lūgumu uzmanīties, ieturiet pārtraukumu. Ja problēma ir nopietna, pārdomājiet situāciju un sazinieties ar psihologu vai apmeklējiet tīmekļa vietni, kurā ir sniegta informācija par to, kā pasargāt sevi no azartspēļu atkarības. Vietnes piemērs:

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
Ace scratch Scratch card NetEnt Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu