Grupas likmes loterijā

Grupas likmes loterijā

2020-09-10 00:00:00 -

Loterijā var laimēt dažādos veidos. Daži spēlētāji izmanto matemātiskās spējas vai skatās vecus loteriju ierakstus un izveido tabulu ar izvilktajiem skaitļiem, bet citi vienkārši paļaujas uz veiksmi. Un tad ir tādi, kas palielina iespējas, izmantojot grupas likmi.

Kā darbojas grupas likme?

Grupas spēlēm nav īpašas pogas vai funkcijas internetā. Grupas likme tiek izveidota, sarunājot ar dažiem draugiem, kaimiņiem vai pat ģimenes locekļiem. Jūs izvēlaties spēli, kurā vēlaties izdarīt grupas likmi, un katrs no jums nopērk biļeti ar loterijas skaitļiem. Uzvaras gadījumā vienādās daļās sadalīsiet balvu ar pārējiem.

Kāpēc grupas likme ir izdevīga?

Loterijas spēlēm ir noteikta džekpota laimēšanas iespējamība. Sākumā var šķist, ka laimests ir tālu, taču milzīgi džekpoti tiek laimēti arī mūsu valstī. Lielu summu laimēt nav nereāli, un dažreiz jums ir nepieciešams tikai nedaudz veiksmes. Ja nevēlaties paļauties tikai uz veiksmi, grupas likme var palielināt laimēšanas iespējas pat vairākas reizes.

Grupas likme praksē

Spēlēšana grupā ir atnesusi balvas Somijas pilsētai Siilinjärvi. Šajā pilsētā dažu sekunžu laikā parādījās 50 jauni miljonāri. Laimējusi 10 € vērta biļete atnesa milzīgu džekpotu — 90 miljonus eiro. Biļeti bija iegādājies viens no Somijas pilsētas 50 iedzīvotājiem.

Katrs no viņiem iegādājās vienu biļeti un norunāja vienlīdzīgi sadalīt balvu. Šādi viņi 50 reizes palielināja savas iespējas, un viņiem izdevās. Katrs spēlētājs saņēma vairāk nekā miljonu eiro.

Kur varat izmēģināt spēlēšanu grupā?

Spēlēšanu grupā varat izmēģināt jebkurā minēšanas loterijā. Izvēlieties vienu no loterijām kas piedāvā interesantus džekpotus. Jo vairāk cilvēku iesaistās grupas likmē, jo lielāka laimēšanas iespēja.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
Ace scratch Scratch card NetEnt Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu